Loska eli Slush

😊! Joskus ihmisellä käy mahtava onni. Pääsin niin mahtavaan tapahtumaan kuin Slushiin. Kiitos siitä kuuluu Sitralle ja Ely:lle.

Olen ollut mukana Sitran ja Ely:n järjestämissä erilaisissa koulutustapahtumissa viimeisen vuoden aikana, josta kiitoksena sain lipun marraskuun Slushiin. Erityisenä kiinnostuksen kohteenani on ollut terveysteknologia, palvelutalojen digitalisaatio sekä oma henkilökohtainen kiinnostus robotteihin ja tekoälyyn. Nyt pääsin kuuntelemaan maailman huippuja mm. sijoittajia, menestyneitä yrittäjiä ym. huippu ammattilaisia eri puolilta maailmaa. Esitykset olivat korkeatasoisia ja mielenkiintoisia esityksiä oli todella paljon. Itse keskityin teknologiaratkaisuihin, jotka sopivat palvelutaloihin sekä tekoälyn hyödynnettävyyteen tulevaisuudessa.

Oli todella upeaa tavata suuri joukko fiksuja ja energisiä ihmisiä. Tunnelma oli niin inspiroiva, että itsekin tuntui saavan uusia ideoita kaikista tapaamisista. Ensimmäisen päivän jälkeen pää oli aivan pyörällä. Toisena päivänä osasin jo keskittyä paremmin paikalla oleviin esittelypisteisiin, joita oli todella paljon ja kiinnostavia tuotteita riitti koko messukeskuksen alueella.

Kiitokset koko meidän omalle porukalle. Ideoita tuntui lentelevän laidasta laitaan 😊

Tulevaisuus on turvattu!

Paula Roilas, johtaja 21.11-22.11.2019