Jo vuodesta 1925

Palvelukoti Toivokoti on Lappeenrannan Vanhainkotiyhdistys ry:n omistama ja ylläpitämä. Lappeenrannan Vanhainkotiyhdistys ry on 1925 yksityisin varoin perustettu yhdistys.

Kodinomaista asumista

Palvelukoti Toivokoti tarjoaa kodinomaista asumista ikääntyneille, jotka eivät tule toimeen yksin. Toivokodissa on 80 asukaspaikkaa. Huoneet ovat kooltaan 19 m2 – 24 m2 ja Marian siiven huoneissa lasitetut parvekkeet lisäävät asumismukavuutta.

Rauhallinen piha-alue

Palvelukoti Toivokotiin kuuluu myös rauhallinen piha-alue kävelyreitteineen, joka erityisesti kesäisin tuo vaihtelua päivän rutiineihin.

Ammattitaitoinen henkilökunta

Henkilökuntamme on vanhustenhoidon ammattilaisia, he auttavat ja ohjaavat asukkaita arjen haasteissa tarpeiden mukaan.

Tuemme omatoimisuuteen

Tuemme omatoimisuuteen ja haluamme ylläpitää asukkaidemme sekä henkistä että fyysistä elämänlaatua.

Runsaat aktiviteetit

Palvelukoti Toivokodissa on viikoittain aktiviteetteja päivien piristykseksi. Meillä käy myös runsaasti ulkopuolisia vierailijoita esiintymässä ja viihdyttämässä asukkaitamme sekä järjestämme erilaisia tapahtumia ja retkiä.

Turvallisuus ja esteettömyys

Jokaisella asukkaalla on hälytysranneke ja käytävillä ajanmukaiset turvakamerat turvallisuuden tukemiseksi. Ovemme ovat suljettuina klo 20 – 07, jolloin sisään pääsee vain valvotusti.

Palvelukoti Toivokodin tilat ovat täysin esteettömät.

Vierailut

Palvelukoti Toivokodissa voi vierailla vapaasti ja omaiset ovat tervetulleita. Omaiset ovat toivottuja tulemaan veloituksetta päiväkahville ja ruokailemaan omakustannushintaan 5€ yhdessä läheisen kanssa.